Доставка

Как ще ми бъде доставена поръчката ?

Обикновено доставяме всички поръчки от артикули за които имаме наличност в рамките на 2-4 работни дни. Закъсненията възникват поради непредвидени обстоятелства в работата на куриерската фирма. Отделно искаме да Ви напомним, че куриерската фирма не работи през уикендите и празниците.

Подготовката на покупката за изпращане отнема до 24 часа. След като изпратим стоката, ние веднага изпращаме писмо на електронната Ви поща. В него ние Ви даваме номер за проследяване, името на куриерската фирма и линк към нейния официален сайт. За да разберете планираната дата за доставка и актуалното местоположение на поръчката, кликнете на линка и въведете дадения Ви номер. Внимание! Информацията за пратката се появява на сайта на куриерската фирма в рамките на 24 часа след изпращането ѝ.

С кои доставчици ще бъде изпратен пакетът ми?

За България изпращаме нашите артикули с нашите партньори от Спиди и Еконт.


Какво да правя ако артикулът е повреден?

Ако доставен от нас артикул е повреден или по някаква причина не е в изрядно състояние, разбира се, можеш да ни върнеш артикула. При получаване на пратката ще имате опция тест и преглед, за да проверите състоянието на артикула. .

Връщане на стока

След като решите, че искате да върнете дадена стока имате 10 от датата на получаване, за да го направите, отново с куриерската фирма. Тъй като доставката е безплатна, е редно връщането да стане за ваша сметка. 


close Shopping Cart
close Shopping Cart

Регистрация на нов профил

Вече имате профил?
Влезте вместо това Или Занули парола